تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

دن‌کیشوت، الگوی سرمربی تیم ملی ایران شد| قلعه‌نویی در گذشته‌ها!

  • کد خبر: ۱۶۷۴۶۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۷
دن‌کیشوت، الگوی سرمربی تیم ملی ایران شد| قلعه‌نویی در گذشته‌ها!
امیر قلعه نویی اصرار دارد در گذشته‌ها و ماجراهایی که رخ داده بماند، اتفاقی خطرناک برای تیم ملی.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، امیر قلعه‌نویی در مصاحبه روز جمعه خود در روز نخست اردوی تیم ملی امید دوباره سعی کرد خاطرات گذشته را مرور کند و متلکی به منتقدانش بیاندازد. او مدعی شد به مدت ۱۰ سال با خیلی از آقایان جنگیده که ایرانی ها را باور کنید اما یک برنامه‌ای وجود داشت که ضد ایرانی و غرق در خارجی‌ها بود. او همچنین تاکید کرده اگر مربی خارجی الان روی نیمکت بود، برخی سعی داشتند تاکید کنند که در گروه مرگ قرار داریم!

فارغ از اینکه چقدر امیر قلعه‌نویی محق است و در گذشته به او در قامت سرمربی تیم ملی ظلم شده، بد نیست امیر یک بار دیگر جایگاه و کارنامه‌اش را مرور کند. او در شرایطی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده که ۱ دهه است هیچ جامی در تیم‌های مختلف نگرفته و در دوره قبلی سرمربی‌گری هم با حذف از یک چهارم نهایی جام ملت‌ها، در قامت یک بازنده از تیم ملی کنار رفته‌است.

جدای از نتایج که گویاست، امیر قلعه‌نویی یک بار برای همیشه باید پرونده گذشته ها را ببندد و اگر گلایه‌ای هم دارد باکسب نتایج درخشان در جام ملت‌های آتی پاسخ محکمی به مخالفان و منتقدانش بدهد، وگرنه متلک انداختن و اصرار به مظلوم‌نمایی نه تنها به او کمکی در ادامه مسیر نخواهدکرد، بلکه تیم ملی را درگیر حواشی مختلفی خواهدکرد‌.

اینکه در هر زمان و مکانی، قلعه‌نویی می‌خواهد پنجه روی صورت فردوسی‌پور یا دیگر منتقدانش بیاندازد، در شان سرمربی تیم ملی نیست به ویژه اینکه ضررهای زیادی هم به آرامش تیم ملی خواهدزد.

قلعه‌نویی بهتر از هر کسی می‌داند که مردم از تیم ملی قهرمانی آسیا می خواهند و اگر گمان می‌کند با این حرف‌ها می‌تواند توقع‌ها را در حد صعود از گروه مایین بیاورد، سخت در اشتباه است. فرقی نمی کند که اسم گروه ایران را مرگ بگذاریم یا زندگی، مهم توقع مردم از تیمی متشکل از لژیونرهای سرحال و آماده است. مردم از تیمی که آقای گل لیگ پرتغال و ستاره هایی مثل سردار و جهانبخش و بیرانوند دارد، قهرمانی می‌خواهند آقای قلعه‌نویی، همانطور که از کی‌روش و برانکو هم چنین خواسته‌ای در زمان خود داشتند و محقق نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->